自駕 
van
5.5
9
16
 第一選擇

一站式專業自駕貨車租賃服務。20多年經驗,無論司機大佬還是企業客戶,我們均了解不同客戶的獨特需要。優質的貨車、完善的配套、業界領先的服務,租車易絕對是你的最佳選擇!

有別於坊間所謂“超平”的出租公司,租車易除了購買正規租車保險外,我們更為每一部貨車,投放了大量維修保養工序,讓你搵食的同事,不必為安全擔驚受怕!

5大優勢

租車易助你告別養車煩惱

多款貨車,配合不同需要

提供貨VAN、5.5噸、9噸密斗/冷斗、16噸密斗貨車

靈活的租車方案

超實惠租金,助你省卻龐大買車開支及折舊煩惱,減輕個人或公司資金壓力

一站式自駕貨車出租

一個價錢,包括日常維修、保險、牌費稅項、年檢等,讓你放心專注業務

專業團隊,確保安全

經驗豐富的技術團隊,確保貨車的安全,讓你安心駕駛

至誠服務,質素保證

無論簡單查詢或是技術疑難,租車易均提供業界頂級支援

顧客心聲

20年信心保證,租貨車的首選

租架5噸半派貨都係萬鬆啲蚊,一個月就收成5~6萬,最正係架車有咩頭暈身慶打畀師傅即刻處理,唔使好似以前咁放喺車房幾日,生意都唔使做!
陳先生
速遞派貨
租車易提供5噸半同9噸冷車,平得嚟又有完善保養,間唔時師傅都會通知司機揸架車返車場換油做保養,確保安全,服務仲好過自己買車。
李太
食品公司老闆
租車易提供完善出租方案,就算公司一次過租20架車都有數得計,唔使下下買架車增加營運負擔,好適合我哋呢啲成日接短期合約嘅公司!
黃生
食品公司老闆

過萬司機的精明選擇

歡迎查詢 / 預約租車!